Acupunctuur Fjodor Poort Hoogeveen en Zwolle

Tarieven en vergoeding

Wat kost een acupunctuur behandeling?

Tarieven 2024

kennismaking gesprek

gratis

Intake gesprek

Hoogeveen

Zwolle

€ 30,-

Eerste consult

Hoogeveen

Zwolle

€ 50,-

€ 50,-

Vervolg consult

Hoogeveen

Zwolle*

€ 65,-

€ 70,-

Eerste consult intake en behandeling
< 18 jaar

Hoogeveen

Zwolle

€ 65,-

€ 65,-

Vervolg consult
< 18 jaar

Hoogeveen

Zwolle

€ 55,-

€ 55,-

Korting voor mensen met een laag inkomen

Is uw inkomen minimumloon of minder  dan krijgt u €10,- korting per intake of consult. Graag een bewijs meenemen! In geval van aantoonbare financiele problemen is grotere korting bespreekbaar met minimumconsultprijs €40,-

* Waarom is zwolle duurder?

De huurprijs van de praktijk is  hoger. Daarom ben ik genoodzaakt een verschil in consultprijs te hanteren.

Vergoeding

Ik ben Drs. in de geneeskunde en acupuncturist daarom worden de behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraars in de aanvullende verzekering. Informeer bij uw zorgverzekeraar welke vergoeding bij uw pakket hoort. Of bekijk uw vergoeding op zorgverzekeringwijzer.nl  De kosten voor acupunctuur gaan niet van uw eigen risico af.

U heeft geen verwijzing van de huisarts nodig om een afspraak bij mij te kunnen maken. Het kan wel raadzaam zijn om uw huisarts in te lichten wanneer u onder behandeling bij mij bent.

Fjodor-poort Acupunctuur

U dient de factuur na de behandeling te betalen. Ik kan u een betaalverzoek sturen of u kunt contant betalen. Via email krijgt u een factuur gestuurd die u bij uw zorgverzekeraar kunt indienen.

Bent u langer cliënt in de praktijk dan heeft u de mogelijkheid om het bedrag over te maken.

Een afspraak kan kosteloos geannuleerd worden mits u dit uiterlijk 24 uur vóór de geplande afspraak doet. Indien u later afzegt ben ik helaas genoodzaakt de consultkosten in rekening te brengen.

Mocht u niet tijdig hebben geannuleerd en is het is de eerste keer  en u maakt een vervolgafspraak dan zal ik de consultprijs niet in rekening brengen. In andere gevallen krijgt u een 75 % nota. 

Ik ben lid van:
NVA  De Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur »
KAB klachtencommissie »
Mijn agb code is: 90025323.