Acupunctuur behandelingen

Pijnbestrijding

Rugpijn, nekpijn, schouderpijn maar ook hoofdpijn of migraine kunnen ons dagelijks leven zeer ontregelen. Pijnklachten zijn heel goed met acupunctuur te behandelen. Fjodor Poort Acupunctuur heeft al veel patiënten met goed resultaat behandeld.

Hoofdpijn

In mijn praktijk heb ik hele goede ervaring met het behandelen van spanningshoofdpijn, migraine, clusterhoofdpijn en andere vormen van hoofdpijn. Hoofdpijn is een veel voorkomende klacht, je kunt er zo veel last van hebben dat het je dagelijkse leven verstoord. Ongeveer 70% van de Nederlanders heeft regelmatig hoofdpijn. Veel meer mensen gebruiken regelmatig middelen waarmee hoofdpijn en migraine onderdrukt worden. Die middelen zijn nuttig als symptoombestrijding, maar een oplossing bieden ze niet. Acupunctuur stimuleert het zelf herstellend vermogen en heeft in tegenstelling tot reguliere medicatie geen bijwerkingen. 

» Artikel wetenschappelijk onderzoek acupunctuur en migraine
» Artikel wetenschappelijk onderzoek op gebied van pijn bestrijding en acupunctuur

Gewrichtsklachten, rugpijn

De laatste jaren heb ik goede resultaten geboekt met het behandelen van pijnklachten die niet door de reguliere geneeskunde op te lossen zijn. Ik gebruikt hier oor-acupunctuur voor. Ooracupunctuur wordt steeds populairder onder de arts-acupuncturisten. Oor-acupunctuur is goed inzetbaar bij aangezichtspijn (trigeminus neuralgie), pijn bij gordelroos, whiplash, lage rugpijn, gewrichtsklachten zoals Reuma, zware benen, rusteloze benen en vochtophoping in ledematen.